20 Nisan 2010 Salı

"13 yaşındaki kız para karşılığında erkeklere satıldı"


19/04/2010

ZONGULDAK’ın Kilimli Beldesi’nde oturan 36 yaşındaki Yeşim M., 1 hafta önce evden kaçan ilköğretim okulu 2’nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki K.Ö.’yü para karşılığında erkeklere sattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Yeşim M. ve K.Ö.'yle ile birlikte olduğu ileri sürülen 8 kişi Adliye’ye sevk edildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Kilimli Beldesi 202 Evler Sitesi’nde oturan ‘Yeşim’ kod adlı kadının küçük yaşta bir kızı erkeklere pazarladığı yönündeki ihbar üzerine önceki gün eve baskın yaptı. K.Ö. ile birlikte evde bulunan Yeşim M. gözaltına alındı. Devrek İlçesi’nde yaşayan Şerife ve Kadir Ö. çiftinin 4 kızından biri olan K.Ö.’nün, 1 hafta önce evden kaçtığı ve yaklaşık 1 yıl önce tanıştığı Yeşim M.’nin yanında kaldığı belirlendi. Yeşim M.’nin, daha önce de dönem dönem yanına gelen K.Ö.’yü, 10, 20 ve 50 lira karşılığında erkeklere sattığı saptandı. K.Ö.’nün de ifadesi doğrultusunda, kızla birlikte olduğu belirlenen adı açıklanmayan 8 kişi yakalandı.

Yeşim M. ve diğer şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. K.Ö. ile birlikte olduğu iddiasıyla 6 kişinin de arandığı bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder