21 Mayıs 2010 Cuma

Fatma Özalp


"İki yıl önce yaraladı, şimdi de öldürdü"

21/05/2010


Eski sevgilisi Fatma Özalp'ı 2 yıl önce yaraladığı için bir yıl cezaevinde yatan Niyazi Karaca, bu kez cadde ortasında pompalı tüfekle öldürdü

DENİZLİ’de kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi 38 yaşındaki Fatma Özalp’i iki yıl önce yaraladığı için bir yıl cezaevinde yatan 57 yaşındaki Niyazi Karaca, bu kez cadde ortasında pompalı tüfekle öldürdü.
Olay, dün saat 23.30 sıralarında Topraklık Mahallesi Turan Güneş Caddesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Lokantada bulaşıkçı olarak çalışan 3 çocuk annesi Fatma Özalp, işyerinin kapanış saatinin yaklaşması nedeniyle toplanan çöpleri dışarı çıkardı. Bu sırada orada bekleyen eski sevgili Niyazi Karaca, çuvalın içine sakladığı pompalı tüfeği çıkartarak Fatma Özalp'e iki el ateş açtı. Başından ve göğsünden yaralanan Özalp, kanlar içerisinde yere yığıldı.
Çağrılan 112 Acil Servis görevlileri Fatma Özalp'in öldüğünü belirlerken, kaçan Niyazi Karaca çevrede olayı görenlerin ihbarı üzerine kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan 4 çocuk babası Niyazi Karaca, Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
...

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=998033&Date=21.05.2010&CategoryID=77

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder