25 Mayıs 2010 Salı

Edibe Göçer

14/05/2010

"Çalışmak isteyen eşini ve araya giren oğlunu öldürdü"

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde 47 yaşındaki Mustafa Göçer, tarlada çalışıp aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen eşi 39 yaşındaki Edibe Göçer ile annesini korumak için araya giren oğlu 16 yaşındaki Remzi Göçer’i tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, bugün saat 05.50 sıralarında Girne Mahallesi 2026 Sokak’ta meydana geldi. 4 çocuk babası Mustafa Göçer, kamyonuyla tarlalara işçi götürmek için evden çıkarken, bir süredir aile bütçesine katkıda bulunmak için tarlada çalışan eşi Edibe Göçer de hazırlanmaya başladı. Göçer, daha önce tarlada çalışmayacağı konusunda söz aldığı eşine, “Neden hazırlanıyorsun, neden sözünü tutmuyorsun, ben senin tarlada çalışmanı istemiyorum” diye çıkıştı. Genç kadın, “Ben çalışmazsam kamyonun borcu nasıl ödenecek?” diye itiraz edince aralarında tartışma başladı. Seslere oğulları Remzi Göçer uyandı. Anne ve babasının tartıştığını gören genç, buna son vermeleri için çaba gösterdi. Evden bir an önce uzaklaşmak isteyen Edibe Göçer sokağa çıkarken, Mustafa Göçer evde bulunan ruhsatsız tabancayı alıp peşinden koştu.

Eşinin sözünü dinlememesine öfkelenen Mustafa Göçer, tabancayı eşine doğrulttu. Babasının annesine silahı doğrulttuğunu gören Remzi Göçer, “Yapma baba” diyerek annesine siper oldu. Oğluna, “"Sen aradan çekil” diyen Mustafa Göçer, ardından önce çekilmemekte ısrar eden oğluna, sonra da eşine kurşun yağdırdı. Anne ile oğlu olay yerinde ölürken, Mustafa Göçer kaçtı. Ancak kısa sürede yakalandı. Olayı duyarak eve gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Anne ile oğlunun cesetleri yapılan incelemenin ardından otopsi için Tarsus 70'inci Yıl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Haber: Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder