8 Mayıs 2010 Cumartesi

Fatma Darendeli

08/05/2010

Eşini elleriyle boğdu

Kahramanmaraş'ta bir kişi 4 ay önce boşandığı, ancak bir süre önce yeniden birlikte yaşamaya başladığı eski eşini boğarak öldürdü.

Yusuflar Mahallesi'nde, H.K (30), birlikte yaşadığı eski eşi Fatma Darendeli (26) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.K, Fatma Darendeli'yi eliyle boğarak öldürdü. H.K'nın olayın ardından bir süre dışarıda dolaştıktan sonra tekrar eve gelerek, evde uyuyan oğlu H.C.K'yı alarak babasının evine gitti. Burada Fatma Darendeli'yi öldürdüğünü söyleyen H.K, oğlunu dedesine bırakarak kaçtı.

H.K'nın babasının durumu polise bildirmesiyle olay yerine gelen polis, evin salonunda Fatma Darendeli'nin cesedini buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Fatma Darendeli'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, Fatma Darendeli'nin öldüğünü öğrenen yakınları, hastanede sinir krizleri geçirdi. H.K'nın Kahramanmaraş Belediyesi'nde sözleşmeli olarak çalıştığı, 7 yıl önce evlendiği Fatma Darendeli ile yaklaşık 4 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı öğrenildi.

H.K ile Fatma Darendeli'nin, bir süre önce ailelerin araya girmesiyle barıştıkları ve birlikte yaşamaya başladıkları belirtildi. Cinayetin ardından kaçan H.K, aranıyor.

Haber: Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder