19 Mart 2010 Cuma

Hanife Ertaş

06/03/2010

SAMSUN’un İlkadım İlçesi’nde 2 aydır ayrı yaşadığı eşi 40 yaşındaki Hanife Ertaş’ı 25 bıçak darbesiyle öldüren 41 yaşındaki Yaşar Ertaş polis tarafından yakalandı. Şüpheli gazetecilerin sorularına gülerek “Hak eden öldürülür” dedi.


İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda Kavak İlçesi’ndeki bir tuğla fabrikasında işçi olarak çalışan 3 çocuk babası Yaşar Ertaş, 2 aydır ayrı yaşadığı eşi Hanife Ertaş’ı öldürdü. Anne ve babasının rahat konuşması için evden ayrılan 19 yaşındaki Yonca Ertaş ise eve döndüğünde korkunç manzara ile karşılaştı.

Cinayet sonrası kaçan Yaşar Ertaş bugün İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekipleri tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde yakaladı. Cinayet şüphelisi, eşiyle sürekli kavga ettiklerini bu nedenle aralarında geçimsizlik olduğunu belirterek, “Kızım Yonca kocasından boşanmıştı. Bunu öğrenince konuşmaya gittim. Ancak aramızda kavga çıkınca öldürdüm” dedi. Sağlık raporu alınmak üzere Adli Tıp’a götürülen şüpheli basın mensuplarının “Neden eşinizi öldürdünüz” sorusuna gülerek “Hak eden öldürülür” dedi. Yapılan otopside ise öldürülen Hanife Ertaş’ın vücudunda 25 bıçak darbesi belirlendi. (dha)

Kaynak: Radikal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder