18 Mart 2010 Perşembe

Dilek Fil ve Sevim Fil


18.03.2010

Eyüp'te, Mustafa Yazıcı, sevdiği kızın cumartesi günü bir başkasıyla nişanlanacak olmasına öfkelenerek dehşet saçtı. Fırıncı Mustafa Yazıcı, ALTUR İcra Kurulu Başkanı Abdürrahim Albayrak'la akrabalığı bulunan sevdiği kızın evini bastı. Mustafa Yazıcı, sevdiği kız Dilek ile Dilek'in kız kardeşi Zeynep ve annesi Sevim Fil'i kurşun yağmuruna tuttu. Dilek ve annesi olay yerinde hayatını kaybeti. Ağır yaralanan Zeynep hastaneye kaldırıldı.

İSTANBUL - Olay, saat 08.30 sıralarında Pirinççi Köyü, Asfaltboyu Mahallesi, Menderes Sokak, 45/2 numarada meydana geldi. Habipler'de akrabalarıyla ortak işlettiği ekmek fırınında bir süre tezgahtar olarak çalışan Dilek Fil'le 8 yıldır arkadaşlık yaptğı ileri sürülen Mustafa Yazıcı, sevdiği kızın başka biriyle Cumartesi günü nişanlanacağını duyunca öfkelendi. Servis şoförlüğü yapan Hüseyin Fil'in evden ayrılmasının ardından bu sabah Fil ailesinin evine gelen Mustafa Yazıcı, zorla kapıyı açtırarak içeri girdi.

Mustafa Yazıcı, seri numarası silinmiş Baretta marka tabancasını çıkararak içeride bulunan Dilek Fil (yanda), kız kardeşi Zeynep ve anneleri Sevim'in üzerine kurşun yağdırdı. Dilek ve anne Sevim kalbinden aldığı tek kurşunla olay yerinde yaşamını yitirirken, Zeynep ağır şekilde yaralandı. Yazıcı elinde silahıyla koşarak evden uzaklaşırken komşular silah sesi üzerine eve geldiklerinde, kanlar içerisinde yatan anne ve kızlarını gördü. İki gün önce göğsünden geçirdiği küçük bir operasyon nedeniyle evde istirahat ettiği öğrenilen Zeynep, komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı.

...

Kaynak: Radikal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder